festdukning.jpg

Festlokal att hyra

IMG_0239_festlokal_02.jpg

Vi erbjuder en annorlunda och vacker lokal med anor från 1800-talet, som vi renoverat med varsamhet och känsla. Lokalen är gårdens gamla ladugård, med dess blandning av gammalt och nytt. Här kan man fira bröllop, födelsedagar, kick-off eller bara träffas under festliga former i en spännande miljö.

Lokalen rymmer ca 70 personer sittande. Den är utrustad med alla tillbehör som behövs för de flesta typer av arrangemang. Det finns ett kompakt restaurangkök och disk. Porslin, glas och bestick ingår. Du kan själv arrangera hela festen eller så kan vi hjälpa till med hela eller delar av arrangemanget.

IMG_2589.jpg
DSC03646-1.jpg

Utöver festlokalen finns även ca 30 uteplatser med bord på trädäcket som omger byggnaden på två sidor. Här ges en utmärkt möjlighet att samlas före festligheterna. En vacker sommardag är detta också en fin plats att dricka kaffe med möjlighet till både sol och skugga. Den intilliggande gräsmattan kan också användas för samling.

Djupa fönsternischer och massiva väggar av gråsten – som är tagna på gårdens marker – ger tillsammans med en modern belysning en intim och mysig lokal. En stor ”wow-faktor” hos våra gäster. Lokalen kan möbleras efter behov och önskemål. Det kan gälla dukning i långbord eller småbord.

valkommen_01-medium.jpg
nedladdning.jpeg