Kontakta oss: 0554-159 00 | varmland@eskebohl.se

Verksamhetsidé – vad vi erbjuder våra kunder

Vi vill väva samman gårdens egen historia med våra båda släkters historia och låta de bli en resurs i nuvarande verksamhet. Släktens anfader var Nicolaus Pemer I som grundade ett handelshus  i Augsburg på 1500-talet och vår gren av släkten räknar hans ättling David Niclas som sin anfader. Han föddes i Stettin 1700 och kom till Sverige 1717. Då fanns sedan länge släktingar till honom i Sverige och i Arboga dit de kom på 1600-talet. Till Frykerud och Eskebohl kom släkten på 1700-talet.

Eskebohls inre och yttre miljö ska erbjuda en helhetsupplevelse för både kropp och själ. Temat ”måltid och mångfald” går som en röd tråd genom hela verksamheten.

Vi erbjuder ett varierat och spännande kulturprogram och föreläsningar under sommarhalvåret.

Dessutom arrangerar vi särskilda program på temat affärsutveckling för internationella relationer och möjlighet till kurser i engelska för olika branscher.

Den första etappen, ladugården, innefattar café och butik med artiklar som är knutna till måltiden i vid bemärkelse. Förutom att samverka med lokala entreprenörer när det gäller Eskebohls verksamhet vill vi samarbeta med våra kunder i hur gårdens sortiment ska utvecklas.

I Storstugan erbjuder vi B&B, konferensmöjligheter finns också för mindre sällskap. För större sällskap erbjuder vi ladugården/restaurangen.